Faciliteiten

Gratis begeleiding en Trainingsschema's

Sport2Move Warmenhuizen heeft altijd gediplomeerde fitnesstrainers in dienst die voor u een passend trainingsschema kunnen maken die gekoppeld is aan de trainingsdoelen die u wilt behalen. Wij maken gebruik van trainingsschema’s die u kunnen helpen bij: Gewichtsafname, spieropbouw, conditie verbetering en herstellen van blessures. Onze trainers kunnen u ook helpen bij een opmaat gemaakt schema. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke doelen en er wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten. U kunt altijd bij onze instructeurs terecht voor trainingsadviezen en zelfs voedingstips.

Gratis wifi

In ons volledige fitnesscentrum is gratis wifi aanwezig. U kunt hierbij gebruikmaken van de GRATIS hotspot. Zo kunt u eventueel onder het genot van een drankje in onze gezellige lounge rustig op uw tablet of telefoon op internet wanneer u maar wilt.

Gratis lockers

In onze ruime kleedkamers zijn voldoende GRATIS lockers aanwezig. Zo kunt u op een veilige manier uw persoonlijke spullen bij ons achterlaten terwijl u aan het sporten bent. U kunt bij ons verschillende slotjes kopen. U kunt denken aan een slotje met sleutel of een cijferslotje. Een slotje met sleutel kost bij ons slechts €5,95 en een cijferslotje kost slechts €7,95.

Gratis parkeren

U kunt gratis uw auto parkeren als u bij ons komt sporten. Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig zodat u de auto als het slecht weer is niet te ver bij ons vandaan hoeft te zetten.

Gezellige lounge

Na het sporten even heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje?

U kunt te allen tijde in onze gezellige lounge terecht voor een drankje. Wij hebben heerlijke koffie en verschillende soorten thee, uiteraard gratis.

Naast onze koffie en thee kunt u uiteraard ook verschillende sportdranken bestellen die u energie geven voor het sporten of doen laten herstellen na het sporten.

In onze lounge zijn verschillende eiwitshakes verkrijgbaar in verschillende smaken. Zo kunt u genieten van een heerlijke shake en de spieren laten herstellen en groeien terwijl u zit uit te rusten na uw training. Probeer ook eens onze Shake van de maand!

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden? Schrijf je in!

Online Inschrijven