Groepslessen

Yoga

Bij Sport2Move yoga zijn vooral de varianten Vinyasa en Yin Yoga populair. Kracht en ontspanning dat samenkomt in 1 les. De les duurt 1 uur waarin het lichaam wordt uitgedaagd en tegelijkertijd helemaal zen wordt. Deze les is voor iedereen toegankelijk en is makkelijk in te stappen vanaf elk niveau.

Circuit training

Verschillende oefeningen die samen een full body workout opleveren. Alles op gewenst niveau voor iedereen. Een trainer die er alles aan doet om iedereen uit te dagen.

Power pump

Een energieke les op muziek. Met de pump stang en zelf te bepalen gewicht. Is na een training van 30 minuten iedereen voldaan. Deze les is voor iedereen toegankelijk.

Bootcamp

Een les in het prachtige duingebied van Schoorl. De geur van het bos, zand onder de voeten, de frisse wind en het gehijg van mede bootcampers. Dit gecombineerd zorgt voor een heerlijke sfeer en een perfect workout. 

BBB

Billen, Buik en Benen is waar de focus ligt op het onderlijf. 30 minuten lang een echte bootyburn. 

Run fit

Heerlijk buiten oefeningen doen die het hardlopen bevorderen. Kracht oefeningen afgewisseld met techniek. Sprintjes afgewisseld met statistische oefeningen. Er kan veel verwacht worden tijdens de les met hardlopen als doen. Geen lange stukken rennen achter elkaar zodat deze les te volgen is voor alle niveaus.

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden? Schrijf je in!

Online Inschrijven