Meet the team

Ritchie

Mijn naam is Ritchie en mag mijzelf 1 van de trotse eigenaren van Sport2move Warmenhuizen noemen.
Ik ben een lange afstand loper en doe dit met heel veel overgave. De fitness is voor mij een tool om allround sterk te blijven en zo het hardlopen tot het maximale voor mijzelf te drijven. Naast dat ik 1 van de eigenaren ben van ‘Sport2move Warmenhuizen’ ben ik ook personal trainer, masseur en coach.

Health, Strength en Mindset zijn voor mij 3 levens pilaren.

Ilse

Mijn naam is Ilse en samen met Ritchie ben ik de eigenaar van Sport2Move, ik hou mij vooral bezig met de administratieve kant van de sportschool.

Na jaren in het notariaat gewerkt te hebben was ik toe aan iets wat ik heel gave uitdaging vond en dat was de administratie en alle achtergrond werkzaamheden voor 6 sportscholen doen. Samen met Ritchie werkte ik schouder aan schouder in Schagen. Ritchie als manager en ik als zijn rechterhand, totdat wij in augustus 2020 de kans kregen om deze prachtige sportschool in Warmenhuizen te kopen.

Op dit moment ben ik naast mijn werk in de sportschool weer terug bij een notaris waar ik nog 3 dagen werkzaam ben als notarieel medewerkster op de afdeling onroerend goed. Het leukste aan het werk in de sportschool vind ik het contact met de mensen en iedereen met vragen op weg helpen.

Max

Hoi, ik ben Max en sta ook wel bekend als de ‘hippie’ van de groep. Ben zelf erg veel bezig met mindfulness, meditatie, yoga, surfen, fitness en gezonde voeding. Na zelf overgewicht te hebben gehad begonnen met fitness, sporten en over het algemeen gezonde dingen voor lichaam en geest. Na meerdere opleidingen in het bewegen en sporten gevolgd te hebben, heb ik ontdekt dat mijn passie echt ligt in het helpen van mensen met de beste versie van zichzelf te worden. Iedereen kan dus terecht bij me met vragen over van alles en nog wat qua levensstijl, sporten, anatomie en voeding. 

Bas

Hallo, mijn naam is Bas en ik ben al ruim zes jaar in dienst bij Sport2Move Warmenhuizen. Voor een kracht schema bent u mij aan het juiste adres. Met een ruime ervaring in de fitness wereld kan ik u een breed scala aan oefeningen aanbieden. 

Mike

Mijn naam is Mike en ik werk ondertussen al 5 jaar voor sport2move. Ik ben een gecertificeerde sport & bewegingsleider met een uitstroom voor lifestyle coaching en een passie voor sport/fitness.

Momenteel ben ik naast mijn werk als instructeur bezig met een HBO opleiding op de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) om mijzelf nog meer te specialiseren in het vakgebied.

Voor doelgerichte schema’s, persoonlijke begeleidding en advies op maat bent u bij mij op het juiste adres.

 

Daan

Mijn naam is Daan en werk hier sinds 2021. Ik ben atletisch en sportief ingesteld heb ervaring met training geven. Naast de sportschool ben ik op dit moment een zakelijke opleiding aan het volgen genaamd internationale handel. Mijn interesse ligt vooral bij de marketing van de opleiding. 

Mijn missie is om u zo goed mogelijk te begeleiden en te motiveren. Kom gerust langs!

Mike

Hey, mijn naam is Mike en ik werk nu al een aantal jaar voor Sport2Move in Warmenhuizen.

Ik heb 4 jaar trainingservaring en ben gedurende deze tijd mezelf altijd blijven ontwikkelen over training en alles wat daarbij komt kijken, dus ook op het gebied van voeding. Op deze manier kan ik jullie, maar ook mezelf blijven leren over de beste manier van training en voeding die daar toe behoord.
Verder geef ik groepslessen en geef ik vooral de jeugd begeleiding hoe ze op een verantwoorde manier hun spieren kunnen ontwikkelen.
Voel je vooral welkom om langs te komen voor vragen, gepersonaliseerde schema’s of trainingsadvies!

Davy

Hallo, ik ben Davy Bruére, 21 jaar tweedejaars student sport en bewegen op het ROC in Den Helder en sinds september loop ik stage bij Sport2Move in Warmenhuizen.
Ik leer nu op school om een sportinstructeur/coach te worden en hoop met behulp van deze stage een beter inzicht te krijgen over het werk wat ik later wil gaan uitoefenen.
Zelf heb ik al een stage gelopen bij een kickboksschool dus mochten jullie daar vragen over hebben of en keer in de les mee willen doen dan komen wij elkaar zeker tegen!